Welcome to your Cloud Business

Soft1-360 logo

Soft1 Cloud ERP

Στις καλύτερες Cloud υποδομές!

Η έκδοση Soft1 Cloud ERP λειτουργεί στα υπερσύγχρονα data centers της Microsoft και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της Cloud πλατφόρμας Windows Azure.

Με απλή πρόσβαση μέσω Internet και χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες υποδομές, μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε το λογισμικό Soft1 τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

με προστιθέμενη αξία από τη SoftOne!

Οι ειδικές Cloud τεχνολογίες της SoftOne διευρύνουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure και διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο την απρόσκοπτη λειτουργία της έκδοσης Soft1 Open Enterprise στο Cloud.

Το προηγμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης Soft1 Azure Hypervisor αυτοματοποιεί πλήρως τις λειτουργίες της υπηρεσίας, αποκλείοντας το ανθρώπινο λάθος που θα μπορούσε να επηρεάσει τις εργασίες της επιχείρησης, και σας προσφέρει:

  • σημαντική εξοικονόμηση πόρων
  • ασφάλεια πρόσβασης χρηστών
  • διασφάλιση αποφυγής λαθών
  • εύκολη μετάβαση από τοπική σε Cloud λειτουργία.
Χαμηλό TCO

Κρατήστε χαμηλά το κόστος σας, απελευθερώνοντας τους ανθρώπους του ΙΤ. Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις σε hardware και software.

Επιλέξτε το Soft1 Cloud ERP με το συνδρομητικό μοντέλο pay-as-you-go, χωρίς συμβιβασμούς σε απόδοση και λειτουργία.

Καινοτομία mobility

Αυξήστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Το Soft1 Cloud ERP προσφέρει μία πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης εκπαίδευσης.

Μέγιστη ασφάλεια

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud ERP σας απαλλάσσει από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Soft1 Cloud CRM

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Το Soft1 CRM ως μέρος του Cloud Business μοντέλου της Soft1 προσφέρει στην επιχείρηση σας όλα όσα χρειάζεται για να κατανοήσει σε βάθος τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των πελατών της.

Πρόκειται για μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση που αυτοματοποιεί πλήρως τις λειτουργίες πωλήσεων, marketing και customer service, επιτρέποντας σας να «συνδεθείτε» με τους πελάτες σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Τα στελέχη σας μπορούν να εκμεταλλευτούν – εύκολα και άμεσα – όλες τις πληροφορίες πωλήσεων, παραγγελιών και υποστήριξης, να δρομολογήσουν ενέργειες για επίλυση περιστατικών, να ικανοποιήσουν αιτήματα πελατών, να διαχειριστούν ευκαιρίες πώλησης και να διεκπεραιώσουν εργασίες που αφορούν σε παραγγελίες και εισπράξεις.

Σχεδιασμένο με την απαραίτητη ευελιξία, το Soft1 CRM υποστηρίζει κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή Cloud), βοηθώντας την επιχείρηση σας να καλύψει τις ανάγκες μηχανογράφησης της με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Νέες πωλήσεις

Το Soft1 Cloud CRM προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά ευκαιρίες πώλησης, να αξιοποιήσετε πληροφορίες που αφορούν πελάτες και να τρέξετε καμπάνιες που θα μετατρέψουν περισσότερες ευκαιρίες σε πραγματικούς πελάτες.

Καλύτερη εξυπηρέτηση

Διαχειριστείτε καλύτερα τις σχέσεις με τους πελάτες σας, παρέχοντάς τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Με το Soft1 Cloud CRM, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία με πελάτες, ανταποκρινόμενοι πιο γρήγορα από ποτέ, στα αιτήματά τους.

Βαθύτερη γνώση πελατών

Αξιοποιήστε τα ισχυρά εργαλεία analytics και reporting του Soft1 CRM για να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας.

Προσφέρετε στους ανθρώπους των πωλήσεων όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να οικοδομήσουν ισχυρές πελατειακές σχέσεις.

Soft1 SFA

Απογειώστε τις πωλήσεις σας

Ενισχύστε την ομάδα των πωλητών σας, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καθημερινή τους απόδοση.

Το Soft1 SFA αποτελεί μια σύγχρονη mobile λύση που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες των πωλήσεων της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε καμία ευκαιρία πώλησης.

Εύκολη στη χρήση και με πλήθος λειτουργιών, η εφαρμογή Soft1 SFA υποστηρίζει πλήρως την εργασία των πωλητών σας όταν βρίσκονται εν κινήσει, περιορίζοντας σημαντικά τον κύκλο της πώλησης.

Με το Soft1 SFA, οι πωλητές σας έχουν στη φορητή τους συσκευή, σε πραγματικό χρόνο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να πετυχαίνουν περισσότερες πωλήσεις, ταχύτερα.

Συνδεθείτε κι εσείς με τους πελάτες σας και ανταποκριθείτε πλήρως στις προσδοκίες τους, περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της διαδικασίας πώλησης.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα

Αξιοποιήστε τα εργαλεία reporting του Soft1 για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας των πωλητών σας.

Παρακολουθήστε τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ευκαιρίες και στοιχεία πωλήσεων, παράπονα πελατών κα.

Παράξτε αναφορές παραγγελιών ανά προϊόν, πελάτη, πωλητή ή πηγή lead και εξάγετε τα δεδομένα σας για μεγαλύτερη ευκολία σε αρχεία Microsoft Office 365.

Παρακολουθήστε KPI’s πωλήσεων και αναλύστε την απόδοση κάθε πωλητή σε καθημερινή βάση.

Αναπτύξτε τη δυναμική των πωλήσεων

Εντοπίστε θέματα που οδηγούν σε καθυστέρηση ή απώλεια πωλήσεων.

Δείτε τη διαχείριση των leads, τους χρόνους απόκρισης και την αποτελεσματικότητα των πωλητών σας, βοηθώντας τους να να επικεντρωθούν στην πώληση.

Αξιολογήστε ευκαιρίες πωλήσεων, υποδείξτε προτεραιότητες, αναπτύξτε προτάσεις για τη μετατροπή τους σε έσοδα και παρακολουθήστε στενά τον ανταγωνισμό.

Καθοδηγήστε τους πωλητές σας

Αξιοποιήστε τα δεδομένα του Soft1 SFA και πραγματοποιήστε ακριβείς προβλέψεις πωλήσεων.

Διαπιστώστε έγκαιρα δυσλειτουργίες στην αλυσίδα πώλησης και προσαρμόστε τις διαδικασίες σας για να μετατρέψετε περισσότερες ευκαιρίες σε τελικές πωλήσεις.

Παρακινήστε τους πωλητές σας με χρήσιμα στοιχεία και τάσεις της αγοράς, και θέστε στόχους για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.