Δείτε επίσης:

Soft1 SFA

Απογειώστε τις πωλήσεις σας με το Soft1 SFA

Ενισχύστε την ομάδα των πωλητών σας, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καθημερινή τους απόδοση. Το Soft1 SFA αποτελεί μια σύγχρονη mobile λύση που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες των πωλήσεων της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε καμία ευκαιρία πώλησης.

Εύκολη στη χρήση και με πλήθος λειτουργιών, η εφαρμογή Soft1 SFA υποστηρίζει πλήρως την εργασία των πωλητών σας όταν βρίσκονται εν κινήσει, περιορίζοντας σημαντικά τον κύκλο της πώλησης. Με το Soft1 SFA, οι πωλητές σας έχουν στη φορητή τους συσκευή, σε πραγματικό χρόνο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να πετυχαίνουν περισσότερες πωλήσεις, ταχύτερα.

Συνδεθείτε κι εσείς με τους πελάτες σας και ανταποκριθείτε πλήρως στις προσδοκίες τους, περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της διαδικασίας πώλησης.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Soft1 SFA Screenshot 3
Soft1 SFA Screenshot 2

Μάθετε περισσότερα

Soft1 SFA Masonry
Soft1 SFA Screenshot 2

Λειτουργικές Ενότητες

Διαχειριστείτε σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες και την οικονομική καρτέλα των πελατών σας. Ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας και το ιστορικό των παραγγελιών τους.

Προγραμματίστε τις επισκέψεις σας, απεικονίζοντας κάθε διαδρομή σε χάρτη. Δημιουργήστε προσφορές πωλήσεων και καταχωρήστε νέες παραγγελίες. Πραγματοποιήστε εισπράξεις, εκδίδοντας επί τόπου παραστατικά. Παρακολουθήστε εκκρεμείς παραγγελίες, βραδυκίνητους κωδικούς και ενηλικιωμένα υπόλοιπα πελατών.

Δημιουργήστε αναλύσεις πωλήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες. Επισυνάψτε συνοδευτικά αρχεία (έγγραφα, φωτογραφίες, video κα.) σε κάθε ενέργεια, μέσω Dropbox.

Οργανώστε τη δουλειά σας και ορίστε προτεραιότητες με το ημερολόγιο συναντήσεων. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας, καθορίστε υπενθυμίσεις και follow-ups και συνδέστε επιμέρους εργασίες με κάθε συνάντηση.

Προβάλλετε τις επισκέψεις σας σε χάρτη (μέσω Google maps), επιλέγοντας το βέλτιστο δρομολόγιο. Διαχειριστείτε καλύτερα τις συναντήσεις σας με τις επιλογές check in/out της εφαρμογής, αλλά και τη δυνατότητα προβολής και επισύναψης αρχείων (έγγραφα, φωτογραφίες, videos κα.) μέσω Dropbox.

Προβάλλετε τα προϊόντα σας σε επιμέρους κατηγορίες και ανατρέξτε εύκολα σε χρήσιμες πληροφορίες όπως περιγραφές, φωτογραφίες και αποθέματα ειδών, προτεινόμενες τιμές χονδρικής και λιανικής πώλησης. Διαχειριστείτε το σύνολο των προϊόντων σας, ενημερώνοντας κάθε πεδίο με νέα στοιχεία όποτε κι αν αυτό απαιτηθεί, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Αξιοποιήστε -σε πραγματικό χρόνο- έξυπνα dashboards πωλήσεων με τη μορφή γραφημάτων και widget, απεικονίζοντας στην οθόνη σας χρήσιμα στοιχεία όπως μηνιαίες ή ημερήσιες πωλήσεις / εισπράξεις, πωλήσεις ανά είδος ή ομάδα ειδών, συγκριτικούς τζίρους πελατών σε βάθος 4ετίας, εκκρεμείς παραγγελίες, προγραμματισμένες συναντήσεις, κυκλοφορία ειδών κα.

Το Soft1 SFA διατίθεται σε πολύγλωσση έκδοση που υποστηρίζει ελληνικά, αγγλικά και ρουμάνικα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε γλώσσα προτίμησης κατά την είσοδό σας στην εφαρμογή.

Καταχωρήστε παραγγελίες από το tablet ή το smartphone σας. Εξάγετε αυτόματα προτάσεις παραγγελιών βάσει στατιστικών πωλήσεων. Επιλέξτε είδη με σαρωτές barcode και δημιουργήστε γρήγορα νέες παραγγελίες, καταχωρώντας την παρτίδα, το χρώμα ή το μέγεθος των επιλεγμένων ειδών.

Λάβετε ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη σε κάθε παραγγελία, μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Εκτυπώστε τα σχετικά παραστατικά μέσω της υπηρεσίας “E-Invoicing”, εκτυπωτών Bluetooth και cloud printing. Επισυνάψτε συνοδευτικά αρχεία όπως έγγραφα, datasheets, φωτογραφίες, video κα. (μέσω Dropbox).

Παρουσιάστε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας, μέσα από τη φορητή σας συσκευή, αξιοποιώντας το Εκθετήριο Προϊόντων.

Μετακινηθείτε γρήγορα από προϊόν σε προϊόν, προβάλλοντας φωτογραφίες, μονάδες μέτρησης, τιμές χονδρικής και λιανικής, διαθέσιμα αποθέματα κα.

Δημιουργήστε εύκολα μία νέα παραγγελία απευθείας μέσα από το Εκθετήριο, προσθέτοντας απλά ένα είδος στο καλάθι αγορών του πελάτη.

Εντοπίστε νέες ευκαιρίες πώλησης και διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάθε υποψήφιο πελάτη. Καταχωρίστε τα leads σε ειδικά ενσωματωμένα πεδία, προβάλλοντας ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα στοιχεία του καθενός. Υπολογίστε τα εκτιμώμενα έσοδα από κάθε ευκαιρία, συγκρίνοντάς τα με το κόστος μετατροπής της σε πώληση. Καθορίστε αναλυτικά τις ενέργειες διαχείρισης κάθε lead, επισυνάπτοντας συνοδευτικά αρχεία και έγγραφα, προσφορές πωλήσεων, παραγγελίες, φωτογραφίες και videos.

Εξάγετε ακριβείς οικονομικές καταστάσεις και αναφορές για το τζίρο των πελατών σας (ανά ημέρα, μήνα ή έτος) και το σύνολο των εισπράξεών σας (σε μετρητά και αξιόγραφα).

Παρακολουθήστε και καταγράψτε τα αποθέματα των προϊόντων σας στο κατάστημα, λαμβάνοντας έγκαιρα αποφάσεις για την αναπλήρωσή τους.

Ελέγξτε και εισάγετε στην εφαρμογή τιμές ανταγωνιστικών προϊόντων, διαχειριστείτε ερωτηματολόγια πελατών και πραγματοποιήστε έρευνες αξιολόγησης ειδών κατά τη διάρκεια των επισκέψεών σας.

Τραβήξτε φωτογραφίες και videos στα σημεία παρουσίασης των προϊόντων σας, συνδέοντάς τες με το λογαριασμό και την τοποθεσία του πελάτη.

Καταγράψτε τις τάσεις της αγοράς και αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις για τους πελάτες σας.

Δημιουργήστε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, εύχρηστα ερωτηματολόγια πελατών για να μπορείτε να αξιολογείτε προωθητικές ενέργειες, να συλλέγετε και να διαχειρίζεστε παράπονα πελατών, να μετράτε το βαθμό της ικανοποίησής τους και να παρακολουθείτε καλύτερα τις ενέργειες του ανταγωνισμού.

Παράξτε δυναμικές, συγκριτικές αναφορές για σημαντικούς δείκτες απόδοσης όπως ο κύκλος εργασιών ανά πελάτη, η μεταβολή του συνολικού τζίρου μεταξύ διαφορετικών χρήσεων, η ανάλυση πωλήσεων κατά είδος, η παραγγελιοληψία και οι τιμολογήσεις κάθε ημέρας, καθώς και πλήθος άλλων reports πωλήσεων που εξάγονται εύκολα σε προγράμματα του Microsoft Office 365.

Το Soft1 SFA διασυνδέεται πλήρως με το Soft1 ERP, ενημερώνοντάς το αυτόματα με όλες τις ενέργειες του χρήστη. Παράλληλα, διαθέτει λειτουργία offline, διασφαλίζοντας τη χρήση της εφαρμογής ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύνδεση στο internet.
Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα

Soft1 SFA Google Play Application Logo