Βρεθείτε στην κορυφή!

Ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών Digital Marketing

Η Databank Solutions διαθέτει μιά ολοκληρωμένη digital marketing υπηρεσία με αποδεδειγμένες δυνατότητες αύξησης της κυκλοφορίας σας. Εξειδικευόμαστε στην αύξηση της κατατάξης σας στις μηχανές αναζήτησης που με την σειρά τους αυξάνουν τις πωλήσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Προσεγγίζουμε κάθε επιχείρηση με μοναδικό τρόπο καθώς δεν ισχύει η προσέγγιση, μιά τεχνική για όλους. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποτελεσματικών υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Θέλετε να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας; Ξεκινάτε τώρα μια νέα επιχείρηση; Μπορούμε να βοηθήσουμε

SEO Digital Marketing

Υπηρεσίες marketing που φέρνουν αποτελέσματα

Search Engine Optimization

Θέλετε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης; Θέλετε μια συνεχόμενη ροή επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας; Οι υπηρεσίες SEO της Databank Solutions είναι η λύση.

Social Media Marketing

Τα Social media είναι εκεί που όλος ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του. Αν θέλετε να βρείτε νέους πελάτες, τα social media είναι πολύ καλή λύση. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για την επιχείρηση σας.

Pay per click Διαφήμιση

Οι ανευρέσεις για τις λέξεις κλειδιά σας συμβαίνουν καθημερινά. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να εμφανιστείτε οργανικά μέσω του SEO. Στο μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε PPC για να βρεθείτε πρώτοι στους στόχους σας εντός ημερών.

Website Development

Θέλετε μιά φρέσκια, έτοιμη για mobile συσκευές ιστοσελίδα που θα βοηθήσει να φτάσετε στους στόχους σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Μετατρέψτε την ιστοσελίδα σας σε μιά μηχανή που εργάζεται για εσας και όχι ενατίον σας.

Content Marketing

Ένα κρίσιμο κομμάτι του digital marketing σήμερα είναι η δημιουργία περιεχομένου που εκπαιδεύει, λύνει προβλήματα και δείχνει εξειδίκευση. Αν δεν χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο κατα αυτήν την μορφή κινδυνεύετε να μείνετε πίσω.

Conversion Optimization

Ένας τρόπος να φέρετε στοχευμένους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και εντελώς άλλος να μετατραπούν σε πελάτες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πωλήσεις.