Υποδομές φτιαγμένες στα μέτρα σας

Ειδικοί βοηθούν να βελτιστοποιήσετε την λύση σας

Η Databank Solutions προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που βοηθούν στον σχεδιασμό και βελτιστοποίηση των υποδομών σας.
Έχουμε την εμπειρία και το know-how για να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε με επιτυχία τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για φτάσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε την συνολική λειτουργία της επιχείρησης σας.

Shiny Datacenters Banner

Τί χρειάζεται η επιχείρηση σας;

Μεγαλύτερη ανάλυση πωλήσεων; Γρηγορότερες χρηματοοικονομικές συναλλαγές; Εφαρμογές και υπηρεσίες διαθέσιμες σε εκπληκτικές ταχύτητες; Μεγαλύτερη ασφάλεια; Οι Servers και τα αποθηκευτικά συστήματα που προσφέρει η Databank Solutions μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του είδους, εκπαιδευόμαστε και ελέγχουμε τα συστήματα συνεχώς για να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες λύσεις

Servers

Η Databank Solutions ειδικεύεται σε νέους και παλιούς servers. Οποιοδήποτε και αν είναι το budget σας, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάποια λύση για εσας. Εξοικονομούμε στους πελάτες μας εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ παραμετροποιώντας servers ειδικά για τις ανάγκες τους. Παραμετροποιούμε κάθε χρόνο εκατοντάδες servers και έχουμε έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να βοηθήσουν στο έργο σας.

Δίκτυα

Όταν συνεργαστούμε, υλοποιούμε μια έκθεση όλων των πληροφοριακών σας συστημάτων και τις εντάσσουμε στις καθημερινές μας λειτουργίες, απομακρύνοντας απο εσάς τις μηχανογραφικές έγνοιες, μεγιστοποιώντας τις υπηρεσίες σας μεσα απο ασφαλής εγκαταστάσεις.

Ένα ισχυρό οικοσύστημα από κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας και στρατηγικές συμμαχίες μας επιτρέπουν να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη βέλτιστων λύσεων για την επιχείρηση σας.

Cloud λύσεις

Αυτό που ίσως γνωρίζεται είναι ότι το cloud είναι βασικό για να εργάζεστε στον 21ο αιώνα. Καθώς περισσότεροι εργαζόμενοι λειτουργούν απομακρυσμένα, οι εργασία μπορεί να λάβει μέρος στο σπίτι, στο αεροδρόμιο ή ακόμα και στο νησί! Όπου υπάρχει σήμα Wi-Fi ή άλλος τρόπος πρόσβασης στο internet, υπάρχει χώρος για παραγωγική εργασία. Ο παλιός φυσικός τρόπος γραφείου έχει μεταφερθεί πλέον στο cloud γραφείο.