Δείτε επίσης:

Εκτύπωση εξαιρετικά υψηλής απόδοσης

Διαθέσιμος αποκλειστικά από παρόχους υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης εγκεκριμένους από την Epson, αυτός ο καινοτόμος εκτυπωτής επιχειρηματικής χρήσης διαθέτει την τεχνολογία Replaceable Ink Pack System (RIPS) της Epson η οποία διασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής απόδοσης.

Με αυτόν τον εκτυπωτή A4 για ομάδες εργασίας, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν την αύξηση της παραγωγικότητας που προσφέρει ένα τοπικά κατανεμημένο δίκτυο εκτυπωτών, χάρη στις ελάχιστες ανάγκες παρέμβασης και τη δυνατότητα υπολογισμού του κόστους εκτύπωσης.

75.000 σελίδες απρόσκοπτης εκτύπωσης

Εκτυπώστε έως 75.000 ασπρόμαυρες ή 50.000 έγχρωμες σελίδες χωρίς αντικατάσταση της μελάνης1, χάρη στις μονάδες παροχής μελάνης εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αυτού του εκτυπωτή.

Πρόσβαση από παντού, με οποιαδήποτε συσκευή

Η τεχνολογία PrecisionCore εξασφαλίζει την ποιότητα εκτυπώσεων για την οποία φημίζεται η Epson, στις ταχύτητες που απαιτούνται στις επιχειρηματικές, εμπορικές και βιομηχανικές εκτυπώσεις. Οι εκτυπώσεις στεγνώνουν γρήγορα χάρη στα μελάνια DURABrite Ultra.

Οι λειτουργίες «Σάρωσης σε», η υποστήριξη LDAP και οι προσομοιώσεις PDL επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση του εκτυπωτή στα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής του με έξυπνη λειτουργία παρέχει εύκολη πρόσβαση στις διάφορες επιλογές. Η δυνατότητα Wi-Fi Direct® σάς επιτρέπει επίσης να εκτυπώνετε από υποστηριζόμενες ασύρματες συσκευές χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε δρομολογητή.

Βασικές δυνατότητες

  • Εκτύπωση εξαιρετικά υψηλής απόδοσης: Εκτυπώστε έως 75.000 σελίδες χωρίς αντικατάσταση μελάνης1
  • Οικολογικός: Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως 80% σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού2
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Αυτόματη εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ διπλής όψης
  • Σχεδιασμένος για επιχειρήσεις: Λειτουργίες «Σάρωσης σε», υποστήριξη βιβλίου διευθύνσεων LDAP και προσομοιώσεις PDL
  • Τεχνολογία PrecisionCore: Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης της Epson

Κατεβάστε τώρα το φυλλάδιο!

Συλλογή