Δείτε επίσης:

Databank Fleet Management

Το σύστημα λειτουργεί μέσω μιας συσκευής GPS tracker, που τοποθετείται σε κάθε όχημα που θέλουμε να ελέγχουμε. Η συσκευή αυτή μας στέλνει σε on line σύνδεση με τον υπολογιστή μας, όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε, αρκεί να διαθέτουμε ADSL σύνδεση στο internet. Για την λειτουργία του δεν απαιτείται η αγορά κανενός πρόσθετου προγράμματος.

Μέσω του συστήματός μας έχετε άμεση εικόνα των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή σας. Οι πληροφορίες δίνονται πάνω σε χάρτες του google maps ή χάρτες Microsoft bing maps ή open street maps και αφορούν την ταχύτητα του οχήματος, την κατεύθυνσή του, το σημείο στο οποίο βρίσκεται, το χρόνο στάθμευσης κλπ. Επίσης με προσθήκη αισθητήρων μπορείτε να έχετε και πρόσθετες πληροφορίες όπως πόσες φορές άνοιξε η πόρτα του οχήματος ( ψυγείου), θερμοκρασία του θαλάμου του ψυγείου και οτιδήποτε άλλο μας ενδιαφέρει.
Επίσης σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης δρομολογίων οχημάτων σε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα., καθώς και δυνατότητα σχεδιασμού της διαδρομής που προγραμματίσατε να ακολουθήσει το κάθε όχημά σας, με απεικόνιση πάνω στο χάρτη και πληροφορίες χρόνων στάσης, χρόνου διαδρομής, μέσης ταχύτητας, μέγιστης ταχύτητα κλπ.

Databank Fleet Management Screenshot 1
Databank Fleet Management Screenshot 2

Μάθετε περισσότερα για το Databank Fleet Management

Δείτε στην πράξη πως μπορεί να βοηθήσει το Fleet management την επιχείρηση σας

Δημιουργήστε αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Το σύστημα παράγει απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν ανά όχημα, ημερομηνία, θέσεις, ταχύτητες, σύνολο χιλιομέτρων κλπ.
Τέλος, μπορείτε να ορίσετε σημεία « γεωφράκτη» τα οποία μπορεί να είναι ολόκληρες περιοχές ή θέσεις που σας ενδιαφέρει να ελέγχετε την είσοδο ή έξοδο των οχημάτων, έτσι ώστε να σας ενημερώνει αυτόματα η εφαρμογή πότε έγινε είσοδος ή έξοδος στο σημείο αυτό. Π.χ μπορείτε να ορίσετε τη θέση ενός πελάτη πάνω στο χάρτη και το σύστημα να στέλνει αυτόματα ένα sms ή ένα email στον πελάτη όταν πλησιάζει το όχημα ή να ορίσετε ένα χώρο που θέλετε να κινείται το όχημά σας και να σας ενημερώσει όταν και εάν θα βγεί έξω από αυτόν.

Databank Fleet Management Screenshot 3
Databank Fleet Management Masonry

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με συσκευές αυτοματισμού όπως OBDII, Κάμερες, μετρητές καυσίμου, διάφοροι αισθητήρες

Το Databank Fleet Management είναι μια web GPS tracking πλατφόρμα που χρησιμοποιείται απο εταιρίες μεταφοράς προϊόντων, οργανισμούς ασφαλείας, πυροσβεστικά σώματα, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και άλλες υπηρεσίες με χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Οι Κανόνες Συμβάντων χρησιμοποιούνται για την πυροδότηση εργασιών όταν προκύπτει κάποιο συμβάν.

Απλά χρησιμοποιήστε τους Κανόνες Συμβάντων που είτε υπάρχουν προεγκατεστημένοι είτε δημιουργήστε νέους. Για παράδειγμα, όταν υπάρξει ένα συμβάν SOS στον χάρτη ή για να εντοπίσετε πότε ένα όχημα πέρασε απο ένα ορισμένο γεοφράκτη.

Με την μηχανή Reporting της εφαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος αναφοράς γρήγορα. Μπορείτε να τροποποιήσετε αργότερα ή να δημιουργήσετε μια νέα όποτε εσείς θέλετε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας.

Πολλοί πελάτες μας στην βιομηχανία μεταφοράς, χρησιμοποιούν το Databank Fleet Management για να χαμηλώσουν το κόστος του στόλου τους και να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο κλοπής. Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλα αποτελέσματα στην κατανάλωση καυσίμου, εύρεσης χαμένων οχημάτων και εμπορευμάτων.

Οι εταιρίες μεταφοράς τροφίμων μπορούν να επωφεληθούν βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών τους και την αύξηση της παραγωγικότητας, ταυτόχρονα κερδίζοντας απο κόστη, ρίσκα και χρήματα.

Το Databank Fleet Management βοηθά πολλές εταιρίες παροχής υπηρεσιών να χρησιμοποιούνται τα οχήματα στον βέλτιστο τρόπο. Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλη οικονομία σε συντήρηση καθώς μπορούν να επιλέγουν το κατάλληλο όχημα για την συγκεκριμένη εργασία.

Οι εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να επωφεληθούν απο το Databank Fleet Management καθώς μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο υπηρεσιών τους και να μειώσουν το ρίσκο και το κόστος τους.

Το Databank Fleet Management μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο υπηρεσίες ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Οι υπηρεσίες αυτές θέλουν να έχουν οπτική επαφή με όλα τα οχήματα τους σε πραγματικό χρόνο και να αναθέτουν το κατάλληλο όχημα για το συγκεκριμένο συμβάν. Με δυνατότητες όπως κατηγοριοποίηση των οχημάτων (πχ: Βαριά οχήματα, οχήματα καταδίωξης) και βλέποντας τα αναθετημένα σημεία ενδιαφέροντος.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες Ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Οι εταιρίες αναφέρουν ότι οι πελάτες τους έχουν μικρότερη διάρκεια αναμονής και ο στόλος των ταξί μένει χωρίς πελάτες λιγότερο.