Δείτε επίσης:

Τι προσφέρει το Databank Fleet Management

Το Databank Fleet Management λειτουργεί μέσω μιας συσκευής GPS tracker, που τοποθετείται σε κάθε όχημα που θέλουμε να ελέγχουμε.

Η συσκευή αυτή μας στέλνει σε on line σύνδεση με τον υπολογιστή μας, όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε, αρκεί να διαθέτουμε ADSL σύνδεση στο internet.

Για την λειτουργία του δεν απαιτείται η αγορά κανενός πρόσθετου προγράμματος.

Databank Fleet Management Screenshot 1
Databank Fleet Management Screenshot 2

Μάθετε περισσότερα για το Databank Fleet Management

Δείτε στην πράξη πως μπορεί να βοηθήσει το Fleet management την επιχείρηση σας

Δημιουργήστε αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Το σύστημα παράγει απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν ανά όχημα, ημερομηνία, θέσεις, ταχύτητες, σύνολο χιλιομέτρων κλπ.

Τέλος, μπορείτε να ορίσετε σημεία « γεωφράκτη» τα οποία μπορεί να είναι ολόκληρες περιοχές ή θέσεις που σας ενδιαφέρει να ελέγχετε την είσοδο ή έξοδο των οχημάτων, έτσι ώστε να σας ενημερώνει αυτόματα η εφαρμογή πότε έγινε είσοδος ή έξοδος στο σημείο αυτό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε τη θέση ενός πελάτη πάνω στο χάρτη και το σύστημα να στέλνει αυτόματα ένα sms ή ένα email στον πελάτη όταν πλησιάζει το όχημα ή να ορίσετε ένα χώρο που θέλετε να κινείται το όχημά σας και να σας ενημερώσει όταν και εάν θα βγεί έξω από αυτόν.

Databank Fleet Management Screenshot 3
Databank Fleet Management Masonry

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με συσκευές αυτοματισμού όπως OBDII, Κάμερες, μετρητές καυσίμου, διάφοροι αισθητήρες

Το Databank Fleet Management είναι μια web GPS tracking πλατφόρμα που χρησιμοποιείται απο εταιρίες μεταφοράς προϊόντων, οργανισμούς ασφαλείας, πυροσβεστικά σώματα, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και άλλες υπηρεσίες με χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Οι Κανόνες Συμβάντων χρησιμοποιούνται για την πυροδότηση εργασιών όταν προκύπτει κάποιο συμβάν.

Απλά χρησιμοποιήστε τους Κανόνες Συμβάντων που είτε υπάρχουν προεγκατεστημένοι είτε δημιουργήστε νέους. Για παράδειγμα, όταν υπάρξει ένα συμβάν SOS στον χάρτη ή για να εντοπίσετε πότε ένα όχημα πέρασε απο ένα ορισμένο γεοφράκτη.

Με την μηχανή Reporting της εφαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος αναφοράς γρήγορα.

Μπορείτε να τροποποιήσετε αργότερα ή να δημιουργήσετε μια νέα όποτε εσείς θέλετε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας.

Πολλοί πελάτες μας στην βιομηχανία μεταφοράς, χρησιμοποιούν το Databank Fleet Management για να χαμηλώσουν το κόστος του στόλου τους και να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο κλοπής.

Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλα αποτελέσματα στην κατανάλωση καυσίμου, εύρεσης χαμένων οχημάτων και εμπορευμάτων.

Οι εταιρίες μεταφοράς τροφίμων μπορούν να επωφεληθούν βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών τους και την αύξηση της παραγωγικότητας, ταυτόχρονα κερδίζοντας απο κόστη, ρίσκα και χρήματα.

Το Databank Fleet Management βοηθά πολλές εταιρίες παροχής υπηρεσιών να χρησιμοποιούνται τα οχήματα στον βέλτιστο τρόπο. Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλη οικονομία σε συντήρηση καθώς μπορούν να επιλέγουν το κατάλληλο όχημα για την συγκεκριμένη εργασία.

Οι εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να επωφεληθούν απο το Databank Fleet Management καθώς μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο υπηρεσιών τους και να μειώσουν το ρίσκο και το κόστος τους.

Το Databank Fleet Management μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο υπηρεσίες ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.

Με δυνατότητες όπως κατηγοριοποίηση των οχημάτων (πχ: Βαριά οχήματα, οχήματα καταδίωξης) και βλέποντας τα αναθετημένα σημεία ενδιαφέροντος.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες Ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Οι εταιρίες αναφέρουν ότι οι πελάτες τους έχουν μικρότερη διάρκεια αναμονής και ο στόλος των ταξί μένει χωρίς πελάτες λιγότερο.