Τι προσφέρει το Databank Fleet Management

 

Το Databank Fleet Management λειτουργεί μέσω μιας συσκευής GPS tracker, που τοποθετείται σε κάθε όχημα που θέλουμε να ελέγχουμε.

Η συσκευή αυτή μας στέλνει σε on line σύνδεση με τον υπολογιστή μας, όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε, αρκεί να διαθέτουμε σύνδεση στο internet.

Για την λειτουργία του απαιτείται μία ετήσια συνδρομή ανα όχημα και ο εξοπλισμός (gps tracker device) προσφέρεται δωρεάν οσο διαρκεί η συνδρομή (15€/μήνα ή 180€/έτος)

Το Databank Fleet Management είναι μια web GPS tracking πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από εταιρίες μεταφοράς προϊόντων, οργανισμούς ασφαλείας, πυροσβεστικά σώματα, Δήμους, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και άλλες υπηρεσίες με χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Δημιουργήστε άπειρες αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το σύστημα παράγει απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν ανά όχημα, ημερομηνία, θέσεις, ταχύτητες, σύνολο χιλιομέτρων, κατανάλωση καυσίμων κλπ.

 

Small Medium Business

Αυτοματισμοί

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με συσκευές αυτοματισμού όπως OBDII, Κάμερες, μετρητές καυσίμου, διάφοροι αισθητήρες θερμοκρασίας, πόρτας, RFID, ibutton κλπ

Οι Κανόνες Συμβάντων χρησιμοποιούνται για την πυροδότηση εργασιών όταν προκύπτει κάποιο συμβάν.

Απλά χρησιμοποιήστε τους Κανόνες Συμβάντων που είτε υπάρχουν προεγκατεστημένοι είτε δημιουργήστε νέους. Για παράδειγμα, όταν υπάρξει ένα συμβάν SOS στον χάρτη ή για να εντοπίσετε πότε ένα όχημα πέρασε απο ένα ορισμένο γεοφράκτη.

Με την μηχανή Reporting της εφαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος αναφοράς γρήγορα.

Μπορείτε να τροποποιήσετε αργότερα ή να δημιουργήσετε μια νέα όποτε εσείς θέλετε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε σημεία « γεωφράκτη» τα οποία μπορεί να είναι ολόκληρες περιοχές ή θέσεις που σας ενδιαφέρει να ελέγχετε την είσοδο ή έξοδο των οχημάτων, έτσι ώστε να σας ενημερώνει αυτόματα η εφαρμογή πότε έγινε είσοδος ή έξοδος στο σημείο αυτό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε τη θέση ενός πελάτη πάνω στο χάρτη και το σύστημα να στέλνει αυτόματα ένα sms ή ένα email στον πελάτη όταν πλησιάζει το όχημα ή να ορίσετε ένα χώρο που θέλετε να κινείται το όχημά σας και να σας ενημερώσει όταν και εάν θα βγεί έξω από αυτόν.

Το σύστημα επίσης μπορεις να ενημερώσει αυτόματα με sms την περίπτωση ατυχήματος καθως και την συμπεριφορά του οδηγού (υπερβάσεις ορίων ταχύτητας, απότομες επιταχύνσεις ή επιβραδύνσεις κλπ).

Υπενθυμίσεις Service, Ασφάλειας, ΚΤΕΟ κλπ.

Δυνατότητα σύνδεσης με άλλα λογισμικά μέσω API.

Εταιρίες Ταξί

Υπάρχουν πολλές εταιρίες Ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Οι εταιρίες αναφέρουν ότι οι πελάτες τους έχουν μικρότερη διάρκεια αναμονής και ο στόλος των ταξί μένει χωρίς πελάτες λιγότερο.

Μεταφορικές εταιρίες

Πολλοί πελάτες μας στην βιομηχανία μεταφοράς, χρησιμοποιούν το Databank Fleet Management για να χαμηλώσουν το κόστος του στόλου τους και να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο κλοπής.

Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλα αποτελέσματα στην κατανάλωση καυσίμου, εύρεσης χαμένων οχημάτων και εμπορευμάτων.

Εταιρίες διανομής

Οι εταιρίες μεταφοράς τροφίμων μπορούν να επωφεληθούν βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών τους και την αύξηση της παραγωγικότητας, ταυτόχρονα κερδίζοντας από κόστη, ρίσκα και χρήματα.

Εταιρίες παροχής υπηρεσιών

Το Databank Fleet Management βοηθά πολλές εταιρίες παροχής υπηρεσιών να χρησιμοποιούνται τα οχήματα στον βέλτιστο τρόπο. Οι πελάτες μας αναφέρουν μεγάλη οικονομία σε συντήρηση καθώς μπορούν να επιλέγουν το κατάλληλο όχημα για την συγκεκριμένη εργασία.

Σώματα ασφαλείας

Το Databank Fleet Management μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο υπηρεσίες ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.

Με δυνατότητες όπως κατηγοριοποίηση των οχημάτων (πχ: Βαριά οχήματα, οχήματα καταδίωξης) και βλέποντας τα αναθετημένα σημεία ενδιαφέροντος.

Εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να επωφεληθούν από το Databank Fleet Management καθώς μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο υπηρεσιών τους και να μειώσουν το ρίσκο και το κόστος τους.