Πελάτες

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Στον δημόσιος τομέας η Databank Solutions υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί έργα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις καθώς και σε υποκαταστήματα Τράπεζων, με ιδίους πόρους ή σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Η ΔΕΥΑΚ Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη Κοζάνης, Δήμοι της περιοχής, Δικαστήρια, Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, Υπουργείο Οικονομικών (ΔΟΥ), ΙΚΑ, ΕΛΤΑ είναι μερικοί από τους φορείς των οποίων διάφορα έργα έχει υλοποιήσει και υποστηρίζει η Databank μέχρι σήμερα.

Έξυπνες λύσεις σε συστήματα ERP, συστήματα & λύσεις web και mobile είναι τα βασικά μας εργαλεία. Υπηρεσίες cloud & internet, σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, συνδεδεμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών IP, δίκτυα ενσύρματα και ασύρματα μεγάλων αποστάσεων συμπληρώνουν το σύνολο των λύσεων.

Πλήθος έργων στον ιδιωτικό τομέα έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα από τη Databank Solutions.

Μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις είναι για μας όχι απλά πελάτες αλλά συνεργάτες όπου μαζί προσφέρουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην περιοχή μας στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, μέσα από έξυπνες τεχνολογικά λύσεις που προκύπτουν μετά από ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][finance-title title=”Οι πελάτες μας”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][finance_projects count=”8″ button_text=”Δείτε περισσότερα” filter=”2″ filter_style=”3″ style=”2″][/vc_column][/vc_row]