Λύσεις

Οικονομική Διαχείριση

erp-overview
Το λογισμικό Soft1 ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις οικονομικής διαχείρισης που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Σε πλήρη ολοκλήρωση με τις υπόλοιπες business λειτουργίες μιας επιχείρησης όπως π.χ. παραγωγή, διαχείριση παραγγελιών ή διακίνηση προϊόντων ικανοποιεί με εύκολο και ιδιαίτερα απλό τρόπο ακόμη και τις πλέον σύνθετες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Datasheet

Πωλήσεις

erp-overview
Η ενότητα Πωλήσεων του λογισμικού Soft1 απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση και επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών που αφορούν σε ενέργειες πωλήσεων. Οι διευρυμένες δυνατότητες αυτοματοποίησης εργασιών και η ευελιξία στην προσαρμογή λειτουργιών με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που υπάρχουν, οδηγούν σε αυξημένες πωλήσεις, χαμηλότερο κόστος πώλησης και πιο κερδοφόρες σχέσεις με πελάτες.

Datasheet

Εφοδιαστική Αλυσίδα

erp-overview
To Soft1 ERP διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα για την αποτελεσματική διαχείριση διαδικασιών που εξυπηρετούν την αλυσίδα εφοδιασμού της επιχείρησης σας. Επιτρέπει την πλήρη εποπτεία αποθεμάτων και αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και τα οικονομικά στοιχεία, καθώς μετασχηματίζονται από την προσφορά σε εισπράξεις.

Datasheet

Διαχείριση Παραγωγής

erp-overview
Το Soft1 ERP παρέχει στις επιχειρήσεις Παραγωγής την απαραίτητη λειτουργικότητα για να προδιαγράψουν ένα ακριβές μοντέλο παραγωγής που θα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις γρήγορα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών τους και θα ενσωματώνει τις σχέσεις με προμηθευτές και τη συνεργασία με άλλα συστήματα.

Datasheet

Business Intelligence

erp-overview
Οι εφαρμογές Soft1 διαθέτουν ενσωματωμένα έτοιμα σενάρια επιχειρηματικής ευφυΐας, με στόχο την καλύτερη επεξεργασία και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των δεδομένων κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Datasheet

Integrated ERP Tools

erp-overview
Το Soft1 ERP είναι μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των σημερινών "ανοικτών επιχειρήσεων", ανεξάρτητα από μέγεθος ή κλάδο δραστηριότητας, για εύκολη και γρήγορη προσαρμογή λειτουργιών και διαρκή συμβατότητα με τις ανάγκες της αγοράς.

Datasheet

Helpdesk