Σχετικά με την Databank

page2_img1Η Databank Πληροφορική ιδρύθηκε το 1990 στην Κοζάνη με βασικό αντικείμενο τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

page2_img2

Μετά από 25 χρόνια συνεχόμενης ανάπτυξης η εταιρία σήμερα έχει καταφέρει να υλοποιήσει και να συντηρεί ένα σημαντικό αριθμό έργων στην περιοχή. Βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτή έπαιξε η εξειδίκευση των στελεχών της εταιρίας και η συνεχής εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνολογίες.

Δεκάδες επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας έχουν εμπιστευτεί στη Databank τη μηχανοργάνωσή τους με ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε hardware όσο και σε software αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούν την πλήρη και συνεχή υποστήριξη τους.

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η βελτίωση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών στις επιχειρήσεις με σύγχρονες λύσεις ERP στοχεύοντας στη γρήγορη και αξιόπιστη πληροφόρηση τους χρησιμοποιώντας κάθε νέα τεχνολογία.

Πρόσφατα η Databank έλαβε νέα πιστοποίηση ISO 9001:2008 απο την DQS GmbH πάνω στην εμπορία & υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής και ανάπτυξη λογισμικού.
Αρ. Πιστοποιητικού 30550634 QΜ08

Η ομάδα μας

Τί προσφέρουμε

Υ

Υποστήριξη

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που ικανοποιούν τις απαιτήσεις υλοποίησης ενός έργου και είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία των συστημάτων.
Περισσότερα

Λ

Λύσεις Hardware

Ο τομέας της μηχανογράφησης στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας τόσο σε εξοπλισμό - Η/Υ, περιφερειακά, εκτυπωτές, ταμειακές μηχανές, φορολογικούς μηχανισμούς, P.O.S - Touch Screen, Barcode Scanners κ.α, όσο και στην ολοκλήρωση αυτών με εφαρμογές/λογισμικό.
Περισσότερα

Ε

ERP

Τα ERP παρέχουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υποστήριξης που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε απαίτηση και ανάγκη.
Περισσότερα

Α

Ανάπτυξη λογισμικού

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις των σημερινών αναγκών ERP, ωστόσο η επιχείρηση σας ενδέχεται να έχει ιδιαίτερες ανάγκες.
Περισσότερα

Οι κύριες υπηρεσίες μας

ERP

Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση Συστημάτων ERP

Μηχανογραφήσεις

Εγκαθιστούμε πάσης φύσης μηχανογραφήσεις για κάθε τομέα εργασίας

Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη είτε για λογισμικό είτε για hardware.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

page3_img1

Σχεδιάζουμε

Σχεδιάζουμε μαζί σας την μηχανογράφηση που θέλετε. Οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικότερα μηχανήματα και προγράμματα για την εργασία σας.

page3_img3

Ολοκληρώνουμε

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας, σας παρέχουμε εκμάθηση των προγραμμάτων και των μηχανημάτων για να είστε έτοιμοι να εργαστείτε την επόμενη μέρα.

Helpdesk